Ανακοινώσεις στην κατηγορία "Λειτουργία Σχολικών Μονάδων"

Προγραμματισμός διδακτικού έργου Φυσικής Αγωγής.

Δείτε στα συνημμένα το έγγραφο προγραμματισμού εκπαιδευτικού έργου του Σχολικού Συμβούλου κλάδου ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής) για το σχολικό έτος 2015-16.

«Η εξέλιξη της ζωής » από το ΕΚΦΕ και το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6:30 μμ. θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ΕΚΦΕ Αργολίδας ( 3ο ΓΕΛ Άργους ) η παρουσίαση του project των μαθητών του Μουσικού Σχολείου με θέμα : «Η εξέλιξη της ζωής » Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας Η εκδήλωση οργανώνεται από το Μουσικό σχολείο Read the full article…

Σίτιση αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε στρατιωτικές λέσχες.

Δείτε στα συνημμένα το σχετικό δελτίο τύπου και τα λοιπά έγγραφα  με τους όρους και τις προϋποθέσεις σίτισης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις στρατιωτικές λέσχες.

Ωρολόγια προγράμματα σπουδών Ημερησίου ΓΕ.Λ

Δείτε στα συνημμένα ΦΕΚ τα ωρολόγια προγράμματα σπουδών  του Ημερήσιου  Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2015-16

Τροποποίηση ωρολογίου προγράμματος Γενικών Λυκείων στη Φυσική Αγωγή.

Αυξάνονται οι ώρες διδασκαλίας στη Γ΄ Γενικού Λυκείου από μία ώρα την εβδομάδα σε δύο. Δείτε στα συνημμένα την σχετική  υπουργική απόφαση.

Παρακολούθηση θεαμάτων εντός σχολικού ωραρίου.

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το σχολικό έτος 2012-2013 και προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί στην απόφαση επιλογής θεάματος, θα αναρτάται στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. κατάλογος θεαμάτων, ο οποίος θα περιλαμβάνει πληροφορίες για παραστάσεις θεάτρου, κουκλοθεάτρου και θεάτρου σκιών. Ο κατάλογος αυτός θα καταρτίζεται από το Τμήμα Δ΄ Αισθητικής Αγωγής της Διεύθυνσης ΣΕΠΕΔ ύστερα από αίτηση Read the full article…