Αναρτήσεις: Απρίλιος 2017

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Λυκείων 2016-2017

Η ΔΔΕ Αργολίδας και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής συγχαίρουν τους μαθητές της ομάδας Χειροσφαίρισης του 2ου ΓΕ.Λ Άργους για τη συμμετοχή τους στο Final Four των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου σχ. έτους 2016-2017 και εύχονται καλή επιτυχία για τη συνέχεια.   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Σ.Α.Δ.    

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συμπόσιο με θέμα: «Επιστήμη & Φιλοσοφία» στο Λυγουριό Αργολίδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, ο Δήμος Επιδαύρου και η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας με θέμα «Επιστήμη και Φιλοσοφία. Συνύπαρξη μέσα από τον πολιτισμό» στις 31 Μαρτίου, 1 και 2 Απριλίου στο συνεδριακό κέντρο Ξενία του Ιερού χώρου Ασκληπιείου Επιδαύρου – Λυγουριού Αργολίδας. Ο σκοπός του συνεδρίου που επιτεύχθηκε με απόλυτη Read the full article…

Πρόσκληση για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών (Γενικής Παιδείας, Μουσικών και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης), σχολ. έτους 2017-2018.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την Πέμπτη 13 Απριλίου έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα επισυναπτόμενα αρχεία, τα οποία περιέχουν αναλυτικές οδηγίες.