«Ο διπλάνος του 2013» Μια έκθεση με δύο θέματα.

uopΤο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σας προσκαλεί στην έκθεση μικτών μέσων με θέμα “Ο ‘διπλανός’ του 2013”. Σε μια οριακή χρονική συγκυρία 12 νέοι καλλιτέχνες παρατηρούν το τοπίο της ανθρώπινης αγωνίας και αρθρώνουν τις εικαστικές τους προτάσεις για τον ‘διπλανό’ τους όπως εκείνοι τον αντιλαμβάνονται.
Εκθέτουν οι: Ευάνθη Αθανασιάδη, Ελένη Δημακουλέα, Χριστιάνα Ιωαννίδου, Λυδία Μαγαλιού, Κωνσταντίνα Μαρδίκη, Ιφιγένεια Νταουντάκη, Γεωργία Ονησιφόρου, Ελένη Πετροπούλου, Κατερίνα Σώμου, Στέλλα Τριανταφύλλη και Ιωάννα Φλεμοτόμου.
Παράλληλα θα δείτε μία ευρηματική προσέγγιση του ρόλου της κυρίας Πόνζα, χαρακτήρας εμπνευσμένος από το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο “Έτσι είναι (αν έτσι νομίζετε)”.  Πρόκειται για μια ελεύθερη ερμηνεία 9 διαφορετικών εκδοχών και ρόλων, σε επιμέλεια κειμένου της Ευάνθης Αθανασιάδη.

Ερμηνεύουν και εκθέτουν: Ευάνθη Αθανασιάδη, Ελένη Δημακουλέα, Χριστιάνα Ιωαννίδου, Λυδία Μαγαλιού, Κωνσταντίνα Μαρδίκη, Ιφιγένεια Νταουντάκη, Γεωργία Ονησιφόρο, Ελένη Πετροπούλου και Κατερίνα Σώμου.

Η έκθεση, που περιλαμβάνει κοστούμια, εγκαταστάσεις, φωτογραφίες, ταινίες μικρού μήκους και κατασκευές, θα διαρκέσει τρεις ημέρες Παρασκευή 22, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθεί στο Χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι, Βρυσακίου 17 Μοναστηράκι, από τις 12.00 – 24.00. Την Παρασκευή και την Κυριακή στις 20.00 τα κοστούμια θα πάρουν ζωή δημιουργώντας δράσεις μέσα στο εκθεσιακό περιβάλλον.

Επιμέλεια – Συντονισμός: Εμμανουέλα Βογιατζάκη Κρουκόβσκι

Οργάνωση Παραγωγής: Ελένη Δημακουλέα, Kωνσταντίνα Μαρδίκη

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6981763079 | 6947279786

Η είσοδος είναι ελεύθερη .

Συνημμένα μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.