Εφαρμογή «Μισθοδοσία online»

Η εφαρμογή «Μισθοδοσία online» παρέχεται δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε υπηρεσία έχει ενταχθεί στο σύστημα πληρωμής της ΕΑΠ. Μετά την εγκατάσταση, κάθε μισθοδοτούμενος της υπηρεσίας μπορεί να εισάγει τον ΑΦΜ και τον ΑΜ του και να βλέπει αναλυτικά τα μισθοδοτικά του στοιχεία ταξινομημένα ανά περίοδο.

Η εφαρμογή αντλεί τα στοιχεία από τα XML αρχεία που στέλνονται στην ΕΑΠ και δεν μπορεί να λειτουργήσει με άλλες μορφές αρχείων. Μέχρι στιγμής έχει δοκιμασθεί και δουλεύει χωρίς προβλήματα με τα αρχεία XML που παράγει το σύστημα «ΔΙΑΣ» καθώς και το μισθοδοτικό πρόγραμμα της OTS.

Κατέβασμα

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση από  το github: https://github.com/fractalbit/misthodosia-online

 

Οδηγίες

Οδηγίες για την εγκατάσταση και χρήση της εφαρμογής

Ενημερώτικό δελτίο

Εισάγετε το email, το όνομά της υπηρεσίας και το ονοματεπώνυμό σας έτσι ώστε να ενημερώνεστε όταν γίνονται σημαντικές αλλαγές στην εφαρμογή ή διορθώνονται τυχόν προβλήματα.

 

Υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή

Ακουλουθεί λίστα με τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή (και τις ευχαριστώ θερμά)…

Υποστήριξη

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τις δημόσιες υπηρεσίες και τους μισθοδοτούμενους από αυτές και παρέχεται δωρεάν κάτω από την άδεια χρήσης ανοιχτού κώδικα GNU GPL.

Στα πλαίσια που μου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου, θα χαρώ να βοηθήσω στην εγκατάσταση ή/και σε τυχόν προβλήματα που θα συναντήσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Θα χαρώ ακόμα περισσότερο αν βρείτε την εφαρμογή χρήσιμη και μας στείλετε τη διεύθυνση url που την εγκαταστήσατε (προαιρετικό).

Στοιχεία επικοινωνίας

Βελέντζας Αλέξανδρος

email: fractalbit -at- gmail.com (προσωπικό), mixanorganosi -at- dide.arg.sch.gr (της υπηρεσίας)

Τηλέφωνα (Στην υπηρεσία): 27520 27216