ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΕ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 17-2-2014

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β?/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας να ενημερώσουν τους Καθηγητές Πληροφορικής (ΠΕ 19-20 & ΤΕ01.13) που υπηρετούν στα σχολεία τους ότι θα λάβει χώρα επιμόρφωση-βιωματικό εργαστήριο, διαρκείας επτά ωρών, με θέμα: «Εργαλεία Διαχείρισης ΣΕΠΕΗΥ – Ελεύθερο Λογισμικό», την Δευτέρα 17/2/2014 με ώρα έναρξης 11:30, στο ΕΠΑΛ Ναυπλίου, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί με την στήριξη της Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, την συνεργασία του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Αργολίδας και την Ομάδα Τεχνικής Στήριξης του ΤΕΙ Αθήνας, στο πλαίσιο της Δράσης Α8 «Πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού ενδοσχολικής  τεχνικής υποστήριξης, της πράξης «Σ Τ Η Ρ Ι Ζ Ω – Οριζόντιο έργο υποστήριξης σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών στο δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξης του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ», που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί χωρίς να διαταραχθεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Το ακριβές πρόγραμμα και λοιπές πληροφορίες θα βρείτε στη συνημμένη πρόσκληση. Παρακαλούμε, ακολουθείστε τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση για την ηλεκτρονική εγγραφή σας στο σεμινάριο. Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

– Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Σταύρος Κωτσάκης

– Η Ομάδα Τεχνικής Στήριξης του ΤΕΙ Αθήνας, στο πλαίσιο της Δράσης Α8 «Πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού ενδοσχολικής  τεχνικής υποστήριξης, της πράξης «Σ Τ Η Ρ Ι Ζ Ω ? Οριζόντιο έργο υποστήριξης σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών στο δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξης του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ»

– Ο Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Αργολίδας Μακρυπόδης Διονύσης

– Ο Τεχνικός Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Αργολίδας Λέων Προκόπης

 

Print Friendly, PDF & Email