Ενημερωτική Επιστολή ΠΕ19?ΠΕ20 Σχ. Συμβ. Αρκαδίας, Αργολίδας & Κορινθίας [11]

Επιστολή Ενημέρωσης ΠΕ19-ΠΕ20
Αρκαδία, Κορινθία, Αργολίδα
25 Νοεμβρίου 2015

Συγκρότηση Δ.Σ.  της ΠΕΚΑΠ
Δες επισυναπτόμενο «2015-11-24-DT-Sigkrotisi-DS.pdf»

ΕΠΥ: Δωρεάν μαθήματα για τον πανελλήνιο διαγωνισμό πληροφορικής
Η ΕΠΥ στα πλαίσια της υποστήριξης του ΠΔΠ θα δώσει σε όλους τους διαγωνιζόμενους μαθητές τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων χωρίς κόστος. Στα μαθήματα αυτά, διδάσκοντες θα είναι μέλη της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής, παλαιοί μαθητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας και βραβευθέντες σε προηγούμενες διοργανώσεις καθώς και σε Βαλκανιάδες και Διεθνείς Ολυμπιάδες Πληροφορικής. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να βοηθήσουν στη διάχυση της ιδέας και να ενημερώσουν τους μαθητές τους για να συμπληρώσουν άμεσα τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/yVrMASGWbk. Περισσότερες λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν στους ενδιαφερόμενους μετά την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο e-mail εγγραφής τους. Τα μαθήματα θα διεξάγονται Σάββατα με ημερομηνία έναρξης 12 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα.
Κάλεσμα: ?Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία? στο 7ο Γυμνάσιο Αθηνών – (φόρμα εγγραφής https://wp.me/P5YDE1-4Bz )

Ανοικτά Μαθήματα
Στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου Αθηναίων, «Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία», η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) σε συνεργασία με το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Αθήνα σας καλούν να παρακολουθήσετε τα ανοικτά μαθήματα που θα γίνουν στο 7ο Γυμνάσιο Αθηνών (Πρατίνου 19, Παγκράτι).
Στα μαθήματα αυτά μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε επιθυμεί για να μάθει να συγγράφει λήμματα στη Βικιπαίδεια, να μάθει τι είναι ένας Ανοικτός Εκπαιδευτικός Πόρος (ΑΕΠ) καθώς και να εξοικειωθεί με την έννοια των πνευματικών δικαιωμάτων, να εκπαιδευτεί στη χρήση τεχνολογιών Ανοιχτού Υλικού (Εφαρμογές 3d printing) αλλά και να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες για να εμπλουτίζει με πληροφορίες χάρτες της γειτονιάς του.
Δες:  https://ellak.gr/?/scholio-anichto-stin-kinonia-sto-7o-gim?/

Οδηγίες για τον τρόπο αξιολόγησης μαθημάτων του Γενικού Λυκείου
Δες επισυναπτόμενο «αξιολόγηση ΓΕΛ.pdf»

Αναθέσεις μαθημάτων σε Γυμνάσιο, ΓΕΛ και μαθήματα γενικής παιδείας των ΕΠΑΛ
Δες επισυναπτόμενο «αναθέσεις μαθημάτων.pdf»

ΠΕΚΑΠ: Συνέδριο τον Απρίλιο του 2016
Δες επισυναπτόμενο «ΣυνέδριοΠΕΚΑΠ.pdf»

Ευχαριστώ,

Σταύρος Κωτσάκης
ΗΛ/ΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ & ΜΗΧ/ΚΟΣ Η/Υ
Σχ. Σύμβουλος Πληροφορικής(ΠΕ19-20)
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α’/θμιας
& Β’/θμιας ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΤΗΛ. 6974399979

 

Print Friendly, PDF & Email