Παρακολούθηση θεαμάτων εντός σχολικού ωραρίου.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝΣας ενημερώνουμε ότι κατά το σχολικό έτος 2012-2013 και προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί στην απόφαση επιλογής θεάματος, θα αναρτάται στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. κατάλογος θεαμάτων, ο οποίος θα περιλαμβάνει πληροφορίες για παραστάσεις θεάτρου, κουκλοθεάτρου και θεάτρου σκιών. Ο κατάλογος αυτός θα καταρτίζεται από το Τμήμα Δ΄ Αισθητικής Αγωγής της Διεύθυνσης ΣΕΠΕΔ ύστερα από αίτηση και προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών από τους ενδιαφερομένους θιάσους και θα ανευρίσκεται ακολουθώντας την διαδρομή: www.e-yliko.gr → Ενημερωτικό Υλικό → Σχολικές Δραστηριότητες → Αισθητική Αγωγή → Κατάλογος Θεαμάτων 2012-2013

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω ανάρτηση σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί έγκριση του θεάματος. Οι σχετικές πληροφορίες αναρτώνται για ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με θεάματα, των οποίων οι υπεύθυνοι έχουν υποβάλει δικαιολογητικά που τυπικά διασφαλίζουν την ποιότητα και την νομιμότητά τους.

Η απόφαση για την παρακολούθηση θεαμάτων από μαθητές εντός του σχολικού ωραρίου θα λαμβάνεται από τον Σύλλογο Διδασκόντων έκαστης σχολικής μονάδας, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα εξής:

Η συνέχεια στη συνημμένη εγκύκλιο.