Έλεγχος νομιμότητας πτυχίων, πιστοποιητικών κ.λ.π

images    Σύμφωνα με το αριθμ. κρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.34/42/οικ.33906/16-12-2013 (ΑΔΑ:ΒΛΓΕΧ-363) έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Κατάστασης Προσωπικού του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που προκλήθηκε σε συνέχεια της με αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.34/35/οικ. 14888/24-05-2013 εγκυκλίου (ΑΔΑ: ΒΕΧ4Χ-5ΞΕ), σας γνωρίζουμε ότι πρέπει να προβούμε άμεσα στον έλεγχο της νομιμότητας πτυχίων, πιστοποιητικών κ.λ.π. των μόνιμων εκπαιδευτικών και Ι.Δ.Α.Χ. που ανήκουν στην αρμοδιότητά μας.
Σας γνωρίζουμε, επίσης, ότι έχει ήδη προωθηθεί έγγραφο προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με το οποίο ζητήθηκε από το ΥΠΑΙΘ η έγκριση παράτασης του προβλεπόμενου χρόνου διεκπεραίωσης της συγκεκριμένης διαδικασίας από τρεις (03) σε τουλάχιστον οκτώ (08) μήνες και εφόσον εγκριθεί θα ενημερωθείτε σχετικά.

Παρακαλούμε να λάβουν γνώση ενυπόγραφα όλοι οι εκπαιδευτικοί σχετικά με την ανωτέρω διαδικασία από τους αρμόδιους διευθυντές σχολικών μονάδων ή από τη θέση απόσπασής τους και σε περίπτωση έλλειψης βασικών τίτλων να ζητηθεί η προσκόμισή τους για την επικαιροποίηση των ατομικών τους φακέλων.

Δείτε στα συνημμένα ολόκληρη την εγκύκλιο.

Συνημμένα αρχεία