Ευχαριστήριο μήνυμα της ΔΔΕ Αργολίδας με την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ,όπως και της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, ήταν από τις πιο σύνθετες και απαιτητικές των τελευταίων χρόνων. Οι έκτακτες συνθήκες, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, επέβαλαν την εξ¨αποστάσεως εκπαίδευση και τήρηση επιπλέον προδιαγραφών για τις γραπτές και τις προφορικές εξετάσεις, λόγω των μέτρων αυξημένης υγειονομικής προστασίας.  

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά, για την άψογη επικοινωνία και συνεργασία, τον άριστο συντονισμό και το υψηλό αίσθημα ευθύνης όσους και όσες συμμετείχαν, την ΕΕΔΔΕ Αργολίδας, τις Λυκειακές Επιτροπές Εξετάσεων, την Επιτροπή Εξέτασης Υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες, την Επιτροπή Εξέτασης Ειδικού Μαθήματος Αγγλικών, τους συμμετέχοντες στην Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας Υποψηφίων ΤΕΦΑΑ στην Τρίπολη, τους επιτηρητές τους βαθμολογητές και όλους τους εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους της ΔΔΕ Αργολίδας που συνέβαλλαν στην άρτια οργάνωση και επιτυχή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, διασφαλίζοντας το κύρος, την αξιοπιστία και το αδιάβλητο τους. Επίσης, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, όλους τους Φορείς και τις Δημόσιες Υπηρεσίες  για τη συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχατε στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, απευθύνουμε ένα μεγάλο «εύγε» για την επιμέλεια, τη φιλομάθεια και την άψογη συμπεριφορά που δείξατε. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς σας, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στο πλευρό σας. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένας από τους πρώτους αγώνες που μόλις δώσατε.

 Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα!

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο