Συμμετοχή της ΔΔΕ Αργολίδας στο Εργαστήριο Ψηφιακών Εργαλείων του Πανελλήνιου Δικτύου Δράσης ‘Ταπερίστας’

Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 υλοποιήθηκε Σεμινάριο εκπαιδευτικών για τη χρήση ψηφιακών εργαλείων στα προγράμματα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Το Σεμινάριο διοργανώθηκε από το ΚΕΠΕΑ Αρναίας σε συνεργασία με Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας, στο πλαίσιο του Σχολικού Δικτύου Δράσης με τίτλο “Ταπερίστας”.

Το Σχολικό Δίκτυο Δράσης “Ταπερίστας” αφορά το σχολικό γεύμα των μαθητών/-τριών (δεκατιανό), τον τρόπο προμήθειάς του, το σκεύος ή τη συσκευασία μεταφοράς του, την ποσότητα, ποιότητα και τη γεωγραφική εγγύτητα των υλικών, την επιλογή των κατάλληλων τροφίμων για τις ενεργειακές ανάγκες και την υγεία των μαθητών/-τριών.

Στο Σεμινάριο διδάχθηκαν τα εργαλεία Genially, Toony Tool και Movie Maker με εισηγητές: την κ. Παπαϊωάννου Ιωάννα – Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΔΔΕ Αχαΐας, την κ. Γιαννακογεώργου Όλγα – Υπεύθυνη ΚΕΠΕΑ Μεσολογγίου, την κ. Ραβάνη Ιωάννα – Αν. Υπεύθυνη ΚΕΠΕΑ Καλαμάτας,  τις  κ. Μυλωνά Μαρία – Αν. Υπεύθυνη και Πούλου Φωτεινή – μέλος του ΚΕΠΕΑ Μολάων και τον κ. Γιατράκο Ιωάννη – Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Αργολίδας.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν.

Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων 

ΔΔΕ Αργολίδας

Ιωάννης Γιατράκος

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο