Επαναλειτουργία του Γραφείου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Η Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, με χαρά ανακοινώνει ότι επαναλειτουργεί το Γραφείο Συμβουλευτικής

και Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Ο επαγγελματικός προσανατολισμός στην εκπαίδευση, σκοπό έχει να υποστηρίξει τον έφηβο ώστε να επιλέξει την ικανοποιητική και επίκαιρη σχολική και επαγγελματική κατεύθυνση που του ταιριάζει. Ο επαγγελματικός προσανατολισμός ως θεσμός, αποτελεί μέρος του εκπαιδευτικού συστήματος και μέσω της συμβουλευτικής διαδικασίας επιδιώκεται η αυτογνωσία, η αυτοεκτίμηση, η υπευθυνότητακαι η αντικειμενική πληροφόρηση, σχετικά με τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Το Γραφείο στεγάζεται στον 1ο όροφο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ναυπλίου στην Άρια και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ώρες επικοινωνίας από 08:00 – 20:00 στα τηλέφωνα: 2752029602 & 6940620747 και στο e-mail: yseparg@dide.arg.sch.gr 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες και γονείς, να αφήνουν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο, ή στο e-mail, προκειμένου η Υπεύθυνη Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού Κα Ευαγγελία Μαρλαγκούτσου, μετά από συνεννόηση να προσδιορίζει το ραντεβού επικοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο