Ολοκλήρωση προγράμματος εμβολιασμών από αδιάθετες δόσεις εμβολίων

Η  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας ανακοινώνει την ολοκλήρωση του προγράμματος εμβολιασμού εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδας, από αδιάθετες δόσεις εμβολίων Covid-19.

Συνολικά, στα εμβολιαστικά κέντρα του Ν. Αργολίδας πραγματοποιήθηκαν 481 εμβολιασμοί εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, από αδιάθετες δόσεις εμβολίων.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διοικήτρια και τον Υποδιοικητή  των  Νοσοκομειακών Μονάδων Άργους και Ναυπλίου, τη Διεύθυνση του  Κ.Υ. Ναυπλίου και του Κ.Υ. Κρανιδίου για την αμέριστη υποστήριξη που προσέφεραν, καθώς και  όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό των εμβολιαστικών κέντρων.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Ομάδα Συντονισμού Εμβολιασμών για την άρτια διεξαγωγή του προγράμματος. Σημειώνουμε  ότι  στην περιφερειακή ενότητα Αργολίδας πραγματοποιήθηκαν οι περισσότεροι εμβολιασμοί από αδιάθετες δόσεις εμβολίων, μεταξύ των περιφερειακών ενοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, συμβάλλοντας ενεργά στην αναχαίτιση της πανδημίας.

               Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Δρ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο