ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΠΓ – ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΩΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Λόγω των κρίσιμων επιδημιολογικών δεδομένων επισημαίνεται ότι για τη διενέργεια των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας θα ληφθεί υπόψη η τρέχουσα με αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 33506/28-5-2021 (ΦΕΚ 2233/Β’/29-5-2021) Κοινή Υπουργική Απόφαση αναφορικά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού Covid-19 στο σύνολο της Επικράτειας, όπως εκάστοτε θα ισχύει.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και να επιδεικνύουν στους υπευθύνους του εξεταστικού κέντρου για κάθε ημέρα εξετάσεων -πέρα από τα έγγραφα που προβλέπονται στην υπ’ αρ. 49605/A5/29-04-2021 προκήρυξη και τις οδηγίες προς υποψηφίους (έγγραφο ταυτοπροσωπίας, δελτίο εξεταζομένου)- και εκτυπωμένη από το σύστημα ή χειρόγραφη βεβαίωση/Δήλωση αρνητικού αποτελέσματος COVID-19 (ύστερα από την πραγματοποίηση self-test (εως 24 ώρες πρίν την εξέταση), rapid test ή PCR test εώς και 72 ώρες πρίν την εξέταση), η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο εάν είναι ενήλικος/η ή από τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο-η.


Υποχρεωτική επίσης είναι για κάθε υποψήφιο η χρήση μη ιατρικής μάσκας τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Εξεταστικού Κέντρου.

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο