Απονομή Διάκρισης σε Διεθνή διαγωνισμό στο 1ο Γενικό Λύκειο Άργους

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την μαθητική ομάδα, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους συντελεστές του 1ου Γενικού Λυκείου Άργους, για την απονομή σε αυτό τιμητικής Διάκρισης στην κατηγορία Επιτραπέζιο παιχνίδι –Λύκειο με τίτλο: «James Williams, ο ήρωας», στον 2ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργίας Επιτραπέζιου και Ψηφιακού Παιχνιδιού που προκηρύχτηκε από το Εθνικό  Κέντρο  Οπτικοακουστικών  Μέσων  και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ).

Η κατασκευή του επιτραπέζιου παιχνιδιού υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος με θέμα «James Williams, ο γενναίος Nέγρος Αμερικανός Εθελοντής της Ελληνικής Επανάστασης: από το θρύλο στην ιστορία».

Ο διαγωνισμός – μεταξύ άλλων – είχε στόχο την εξοικείωση εκπαιδευτικών και μαθητών/-τριών στα οφέλη της παιχνιδοκεντρικής και της συνεργατικής- δημιουργικής μάθησης, που βασίζονται στη διευρυμένη προσέγγιση S.T.E.A.M. (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics), και παράλληλα σύνδεση των μοντέλων αυτών με ευρύτερες θεματικές και μαθησιακά περιεχόμενα (π.χ. ιστορία), ενισχύοντας διαθεματικές και οριζόντιες προσεγγίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο