Σεμινάριο για τη βία στο σχολείο και τον εκφοβισμό

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμος Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard συνδιοργανώνουν βιωματικό εργαστήριο με τίτλο: “Βία στο σχολείο – εκφοβισμός. Ας το συζητήσουμε, για να το σταματήσουμε», στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2023.

Το εργαστήριο διοργανώνεται επίσης, με αφορμή την 6η Μαρτίου – Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού και απευθύνεται προς τους εκπαιδευτικούς.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

  • Εισήγηση στο θέμα με αφορμή το νέο σχέδιο Νόμου: «Ζούμε αρμονικά – Σπάμε τη σιωπή»: Δρ. Βασίλης Πολύδωρος, Διευθυντής ΔΔΕ Αργολίδας.
  • Βιωματικό εργαστήριο: Άρτεμις Τσίτσικα, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 στην αίθουσα διαλέξεων «Οικογενείας Νικολάου Μαζαράκη» του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος, Πανεπιστήμιο Harvard.

Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων

Ιωάννης Γιατράκος

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο