Μαραθώνιος Ναυπλίου 2023 – Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 – Πληροφορίες για σχολεία

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ), σε συνεργασία με τa αθλητικά σωματεία στίβου Ναυπλίου (Γ.Ε. Αργολίδας, Αργολίδα 2.000), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του ΕΟΤ και του Π.Σ.Α.Τ, προκηρύσσει, διοργανώνει και προσκαλεί στην αθλητική Διοργάνωση: «Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023.

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου αποτελεί ένα πολύπλευρο αθλητικό, συμμετοχικό εκπαιδευτικό και κοινωνικό γεγονός. Πρόκειται για εκδήλωση μοναδική στο είδος του στην Ελλάδα, που με τις παράλληλες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, μουσικές και άλλες δράσεις του, προάγει τον αθλητισμό, την παιδεία, την υγεία και τον πολιτισμό. Σημειώστε ότι παράλληλα με το αγωνιστικό μέρος της Διοργάνωσης, η Οργανωτική Επιτροπή υλοποιεί προγράμματα αλλά και άλλες δράσεις που κορυφώνονται την Κυριακή 5 Μαρτίου:

  • Εκπαιδευτική Ημερίδα την Παρασκευή 3/03/23 σε συνεργασία της Οργανωτικής Επιτροπής, της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας και του ΚΕΣ Harvard με θέμα την «Σχολική Βία και τον Εκφοβισμό»
  • Πολιτιστικό πρόγραμμα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας. «Δρόμοι Πολιτισμού»
  • Και άλλες δράσεις για την Υγεία, το Περιβάλλον  και την Κοινωνική προσφορά.
  • Μια από τις δράσεις στην θεματική ενότητα Υγεία θα είναι και η συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ με θέμα «Αθλητισμός και Απεξάρτηση»

Αναλυτικά:

Οι συμμετοχές των μαθητών, μέσω των σχολικών μονάδων, θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, να έχουν προχωρήσει στην ηλεκτρονική ΟΜΑΔΙΚΗ εγγραφή τους, με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής ηλεκτρονικά μέσα από το website της διοργάνωσης.

Για την συμμετοχή στα 5χλμ.: https://apps.runin.gr/el/registrations/leaderguest/ec36c0c2a34375009f9c6b17a09945419c9ddd7d

Και στα 2,5χλμ.: https://apps.runin.gr/el/registrations/leaderguest/3d95452801f7bfc6b62ab3e63a26dd97536a8b00

Από την ομαδική εγγραφή εξαιρούνται οι μαθητές της Ά, ΄Β και ΄Γ Δημοτικού. Την εγγραφή αυτών των ηλικιών αναλαμβάνει υπεύθυνος από το Σχολείο ή τον Σύλλογο Γονέων. Κάνει εγγραφή ως αρχηγός ομάδας και δηλώνεται ένας συνοδός-κηδεμόνας για κάθε συμμετέχοντα. Τις αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο ομαδικής εγγραφής Σχολικής Μονάδας θα λάβετε μετά την εγγραφή του αρχηγού στην πλατφόρμα εγγραφών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ομαδικές συμμετοχές των Σχολείων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους των εγγραφών στο τηλ: 6983289862.

Αναλυτικές Οδηγίες για τους δρομείς

Πρόγραμμα διοργάνωσης

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023.

Οι δηλώσεις συμμετοχής Σχολείων θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023.

Εγγραφές θα γίνουν, βάσει διαθεσιμότητας, στο Κέντρο Εγγραφών που θα λειτουργήσει στο ΦΟΥΓΑΡΟ. Το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργήσει Παρασκευή και Σάββατο 3 και 4 Μαρτίου από τις 11:00 έως τις 19:00.

Για επιπλέον πληροφορίες και εγγραφές ακολουθείστε τον σύνδεσμο: https://www.nafpliomarathon.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο